Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Όταν έκλαψε ο Harry- Γιατί συγκινήθηκε ο πρίγκιπας στη Βραζιλία; (ΦΩΤΟ)

Στη Βραζιλία περιόδευσε ο Πρίγκιπας Χάρι, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Ακούγοντας ο πρίγκιπας τις ιστορίες των μικρών παιδιών που έχουν χάσει τους γονείς τους, συγκινήθηκε, καθώς στο μυαλό του ήρθε η μητέρα του, Νταϊάνα.

Ο Χάρι συνάντησε τα παιδιά κατά την επίσκεψη του στο ACER, την Οργάνωση για την Υποστήριξη Παιδιών σε Κίνδυνο, η οποία βοηθά παιδιά στην Ντιαντέμα κοντά στο Σάο Πάολο. Αφού έπαιξε μαζί τους ποδόσφαιρο, κουβέντιασε μαζί τους και άκουσε με προσοχή τις ιστορίες τους.

Παράλληλα, μίλησε και με άλλα παιδιά, τα οποία έχουν μείνει ορφανά, καθώς η βία «θερίζει» στις φτωχογειτονιές της Βραζιλίας. Όπως ένα πεντάχρονο αγόρι που η μητέρα του το εγκατέλειψε στο δρόμο σε ηλικία οκτώ μηνών, μη μπορώντας να το μεγαλώσει, καθώς δεν επαρκούσαν τα χρήματα και για το παιδί και για τη δόση της.

Ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε: «Κάποιες από τις ιστορίες των παιδιών που άκουσα στη Ντιαντέμα με έκαναν να δακρύσω. Όπως αυτή των δύο κοριτσιών, της Καρίνα και της Καρολίνα, που ήταν πολύ συγκινητική».

Και πρόσθεσε: «τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών με έκαναν να καταλάβω ότι στο ACER γίνεται καλή δουλειά και τα φροντίζουν όπως πρέπει», ενώ πρόσθεσε ότι «τα όσα μου είπαν κάποια από τα παιδιά ήταν σοκαριστικά. Δε μπορώ να πω ότι είναι τυχερά, αλλά είναι καλό το ότι έχουν ξεφύγει μακριά από όλη αυτή τη βία και ενώθηκαν με άλλα παιδάκια σε μια κοινότητα».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων