Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Δεξιότατος: 2009-2016, η επταετία της ντροπής

Γράφει ο Νίκος Ζόμπολας

Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπαδήμος, Τσίπρας, τόσοι πρωθυπουργοί, άλλα τόσα μνημόνια, η ίδια συνταγή, οι ίδιες πολιτικές, κομμουνιστικές στην πλειοψηφία τους ασχέτως κομμάτων, συνεχιζόμενη και διαρκής καταστροφή της χώρας και του έθνους.

Θα εξαιρέσω (ελάχιστα όμως και για ορισμένα θέματα ) έναν χρόνο διακυβέρνησης του 2013-2014.
Έχουμε και λέμε:

Καταστροφή της ιδιωτικής περιουσίας, φορολογική ληστεία και δήμευση, “εξαέρωση” της μεσαίας αστικής τάξης του 30%, το 5% των πλουσίων έγινε 1% των πολύ πλουσίων και η φτώχεια αυξήθηκε στο 30% του πληθυσμού.

Το 70% των πολιτών είναι πτωχευμένοι, δηλαδή χρωστούν παραπάνω από όσα έχουν ή βγάζουν, παρά ταύτα το κράτος συνεχίζει να καταναλώνει και να ξοδεύει τα ίδια και περισσότερα.

Η ελπίδα της χώρας μας, οι νέοι επιστήμονες, αφού στοίχισαν περίπου 200,000€ ο έκαστος στο κράτος για να σπουδάσουν και να επενδύσουμε πάνω τους το μέλλον της χώρας, μας έφυγαν στο εξωτερικό.

Άλλες τόσες επιχειρήσεις έκλεισαν.

Οι κοινωνικές δομές του κράτους καταρρέουν.

Η δημόσια περίθαλψη υγείας δεν είναι ασφαλής και δεν λειτουργεί σωστά με τόσες ελλείψεις, η παιδεία αποσυντονίζει τα παιδιά μας, η ασφάλεια των πολιτών μας (αστυνομία, πυροσβεστική) δεν έχει τα στοιχειώδη, όπως επίσης και η εθνική ασφάλεια στερείται κονδυλίων.

Η κοινωνία μας δέχεται ισλαμική επίθεση λαθρομεταναστών, που απειλεί όχι μόνο την συνοχή του κράτους αλλά και την επιβίωση του ίδιου του έθνους, την γλώσσα μας, την θρησκεία μας.

Πλήρης πτώχευση του κράτους με κομμουνιστικές πρακτικές και αυταρχισμό λιτότητας.

Οι πολίτες πτώχευσαν όμως και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αντίδρασης και παραγωγής πλούτου.

Και δεν μου λέτε κύριοι, υπάρχει έθνος χωρίς πολίτες; Αυτό το σκεφτήκατε;

Φτάνει πια!!

Όλοι οι ανίκανοι και ξεπουλημένοι πολιτικοί της καρέκλας και της μάσας να πάνε σπίτι τους και όχι μόνο, να αναζητηθούν ευθύνες έμμεσης ή άμεσης προδοσίας του έθνους.

Οι αντοχές μας εξαντλήθηκαν, ήρθε η ώρα του λογαριασμού και για τους πολιτικούς μας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων