Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

28χρονη έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της και συγκέντρωσε 550.000 δολάρια (ΦΩΤΟ)

Η Ελίζαμπεθ Ρέιν, μια 28χρονη φοιτήτρια ιατρικής, δημιούργησε τον περασμένο χειμώνα μια ιστοσελίδα και να αποφάσισε να βγάλει την παρθενιά της σε δημοπρασία, με σκοπό να κερδίσει 400.000 δολάρια.

Αρχικά η Ρέιν φωτογραφήθηκε χωρίς να δείχνει το πρόσωπό της. Η δημοπρασία θα λήξει στις 7 Μαίου και νικητής θα είναι όποιος προσφέρει περισσότερα χρήματα.

Ωστόσο, η καλλίγραμμη φοιτήτρια ιατρικής, η οποία ισχυρίζεται πως δεν είχε ποτέ στη ζωή της σεξουαλική επαφή με άντρα, έχει καταφέρει να ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της, αφού από την 1η Απριλίου μέχρι και σήμερα, οι προσφορές στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει για την δημοπρασία, έχουν αγγίξει τα 550.000 δολάρια.

Η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου τον περασμένο μήνα, όμως, δεν είχαμε δει το πρόσωπο της ξανθιάς κοπέλας, η οποία ήθελε να αποκαλυφθεί πλήρως μόνο σε όποιον κατάφερνε να κάνει την μεγαλύτερη προσφορά.

Φαίνεται, όμως, πως άλλαξε γνώμη και σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερα χρήματα, αποκάλυψε το πρόσωπό της, λίγες ημέρες πριν την τελευταία μέρα της δημοπρασίας.

Η Ρέιν αναφέρει ότι μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία και ότι έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 10 ετών, ενώ όπως δηλώνει, δεν την πειράζει να έχει σεξουαλική επαφή με έναν άγνωστο άνδρα.

Αλλά, όπως τονίζει, αυτός ο άγνωστος θα πρέπει να έχει διάφορες προδιαγραφές.

Οι πρώτες φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν με καλυμένο πρόσωπο:

raine2
rainea

Και μετά ήρθε η αποκάλυψη:

raine6
raine8

raine9

Πηγή: iefimerida.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων