Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Διάσημη κινέζα ηθοποιός εγκαταλείπει τα παιδιά της και η Prada της κλείνει την πόρτα

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνίστρια μια γνωστή Κινέζα ηθοποιό και τα δύο της παιδιά που έκανε με παρένθετες μητέρες.
Ο λόγος για την Ζενγκ Σουάνγκ, δημοφιλής τηλεοπτική ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της σε δραματικές σειρές εποχής, για την οποία υπάρχουν καταγγελίες ότι μετά τον χωρισμό με τον σύντροφό της εγκατέλειψε στις ΗΠΑ τα παιδιά της που γεννήθηκαν από παρένθετες μητέρες.
Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι είχε ζητήσει τη διακοπή της κύησης σε προχωρημένο στάδιο, στους 7 μήνες, και εξοργίστηκε πολύ όταν έμαθε ότι είναι παράνομο.
Κλείνει η πόρτα της Prada
Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του οίκου Prada που ανακοίνωσε ότι διέκοψε τη συνεργασία του με την ηθοποιό.
Η Prada ανακοίνωσε ότι «τερμάτισε όλες τις σχέσεις συνεργασίας» με τη Ζενγκ, η οποία εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια του για το Κινεζικό Νέο Έτος.
Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται γιατί διέκοψε τη συνεργασία με την ηθοποιό. Η είδηση διακοπής της συνεργασίας δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Prada στο Weibo και επίσης διαγράφηκαν οι αναρτήσεις της ηθοποιού που αφορούν την εταιρεία από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Aντιδράσεις
Η Aρχή Nομικών Yποθέσεων του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματο της Κίνας πήρε θέση την Τετάρτη, επισημαίνοντας ότι «δεν είναι καθόλου αθώα» και την κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύτηκε ένα νομικό κενό για να πληρώσει για παρένθετη κύηση στο εξωτερικό.
Η ηθοποιός μία μέρα νωρίτερα σε δήλωσή της είπε το θέμα είναι «πολύ λυπηρό και ιδιωτικό».Ο πρώην σύντροφός της σε μήνυμα στην πλατφόρμα Weibo ανέφερε είχε μείνει στις ΗΠΑ για πάνω από ένα χρόνο για να «φροντίζει και να προστατεύσει δύο μικρές και αθώες ζωές».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων