Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

300 εκ. ευρώ έφερε στους Βρετανούς ο νεογέννητος πρίγκιπας

Οι Βρετανοί έλεγαν όλο το προηγούμενο διάστημα πως το νέο βασιλικό μωρό θα φέρει καλή τύχη. Και μάλλον δικαίως το έλεγαν αφού στη σημερινή συγκυρία της κρίσης , η καλύτερη τύχη που μπορεί να φανταστεί κανείς είναι τα λεφτά. Και κυρίως τα πολλά λεφτά.

Ο νεογέννητος πρίγκιπας φέρνει μεγάλα κέρδη στους Βρετανούς μόλις με τη γέννησή του , καθώς τα έσοδα από τα βασιλικά γεννητούρια αναμένεται να ξεπεράσουν τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Βρετανοί υπολογίζουν ότι ο τζίρος αναμένεται να φτάσει τα 283 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, έσοδα που θα προέλθουν κυρίως από τις πωλήσεις δώρων και σουβενίρ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα πιο… επιθυμητά κομμάτια θα είναι οι κεραμικές κούπες, τα πιάτα και τα μπολ.

Φυσικά, τεράστια είναι τα χαμόγελα στους εμπόρους βρεφικών ειδών με τις βρετανικές εταιρείες να έχουν γεμίσει τα ράφια με συλλογές αφιερωμένες στο βασιλικό μωρό, ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν το όνομά του.

Πάντως, η γέννηση του βασιλικού υιού κάνει αναμφισβήτητα πολλούς γονείς πρόθυμους να δώσουν στα μωρά τους την ανάλογη… βασιλική περιποίηση.

Αναζητώντας τα προϊόντα που θα μπορούσαν να κάνουν το νεογέννητο σας να νιώσει σαν το διάδοχο του βασιλικού θρόνου, το CNN βρήκε μερικές… ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως:

-Η βελούδινη πάνα gDiapers αξίας 25 δολαρίων η μία!

-Τα χειροποίητα κουλουράκια από γνωστή μπουτίκ του Λονδίνου, τα οποία απεικονίζονται στην παρακάτω φωτογραφία, και που μπορεί να αγοράσει κανείς με 60 δολάρια το πακέτο

-Για τους γονείς που δεν τους νοιάζει να γνωρίζει όλος ο κόσμος ότι έχουν έμμονη με το βασιλικό μωρό, μπορούν να αγοράσουν την παρακάτω θήκη για iPhone με 38 δολάρια και φυσικά να έχουν ήχο κλήσης το «God save the Queen»!

-Με μερικά δολάρια οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας μπορούν να πάρουν στα μωρά τους φορμάκια με την ανάλογη βρετανική… θεματολογία

– Και φυσικά ένα «βασιλικό μωρό» δεν θα μπορούσε να μην έχει το θρόνο του για αυτό και με 78 δολάρια οι περήφανοι γονείς μπορούν να τον αποκτήσουν.

– Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο ακριβό ψωμί της Βρετανίας από τα αρτοποιεία Roberts Bakery.

-Στο τέλος της λίστας του CNN βρίσκονται και σακούλες εμετού, για τις εγκυμονούσες που ταλαιπωρούνται, όπως και η Kέιτ για να γεννήσουν τον «πρίγκιπά» τους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img