Μία γλυκιά συνταγή για τρουφάκια προτείνει μέσω του Καναλιού Ένα και της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, ο γνωστός σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης.
Εκτέλεση
- Λιώστε τη μαύρη σοκολάτα σε ένα μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων.
- Σε ξεχωριστό μπολ, πολτοποιήστε το αβοκάντο.
- Όταν η σοκολάτα είναι λεία, ρίχνουμε τον πουρέ αβοκάντο & ανακατεύουμε μαζί.
- Προσθέστε βανίλια & κανέλα.
- Τοποθετήστε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
- Όταν κρυώσει και σταθεροποιηθεί, φτιάξτε 10 – 12 μπάλες.
- Πανάρουμε κάθε μπάλα σε σκόνη κακάου & σερβίρουμε.
- Τοποθετήστε τις υπόλοιπες τρούφες σε αεροστεγές δοχείο.