Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Συμβολική διαμαρτυρία αστυνομικών έξω από το κτίριο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης [vid]

Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία έξω από την κεντρική είσοδο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

O κ. Θοδωρής Τσαϊρίδης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σημείωσε πως «είμαστε μονίμως στην πρώτη γραμμή, όποτε τους συμφέρει είμαστε ήρωες και άλλοτε στο στόχαστρο. Αστυνομικοί έχουν επικηρυχθεί, είχαν γκαζάκια σπίτι τους και οι πολιτικές δυνάμεις ήταν θεατές».

Ο κ. Αθανάσιος Σαρρής, Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης τόνισε με τη σειρά του πως «υπάρχουν συνάδελφοι που θα συνταξιοδοτηθούν υποχρεωτικά στα 50 τους με ελάχιστη σύνταξη, χωρίς να το θέλουν. ;Oσον αφορά την πανδημία, έχουν επανδρώσει μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα με συναδέλφους, παρόλα αυτά σήμερα έχουμε 60 συναδέλφους μας που ήρθαν σε αναστολή».

HTML tutorial

Κρατώντας πανό, ζήτησαν να ικανοποιηθούν μία σειρά από αιτήματά τους, όπως η ενίσχυση αστυνομικών υπηρεσιών της πόλης με προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων