Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα 5 διαζύγια που σόκαραν το 2016

Από τους θανάτους και την απώλεια θρύλων, όπως David Bowie, μέχρι τα πολυσυζητημένα και ακριβά διαζύγια το 2016 ήταν μια σαρωτική χρονιά. Σε έναν απολογισμό της χρονιάς και πιο συγκεκριμένα των διαζυγίων και των χωρισμών που τάραξαν τα νερά και προσέλκυσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αυτά είναι τα 5 πρώτα:

1. Το διαζύγιο Jolie & Pitt (2004 – 2016). Ο λόγος όπως φαίνεται είναι η διαφωνία στις μεθόδους ανατροφής των 6 παιδιών τους, γεγονός που οδήγησε την Jolie να ζητήσει διαζύγιο από τον Pitt στις 20 Σεπτεμβρίου.

2. Το διαζύγιο Johnny Depp & Amber Heard (2012-2016). Και στην περίπτωση αυτή η κυρία του ζεύγους έκανε την αίτηση διαζυγίου με την πολύκροτη αιτιολόγηση ότι ο Depp την κακοποιούσε συστηματικά. Η νομική ομάδα του Depp με την σειρά της, την κατηγόρησε πως όλοι οι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς προκειμένου η Heard να κερδίσει χρήματα από το διαζύγιο.

3. Το διαζύγιο Gwyneth Paltrow & Chris Martin (2005-2016). Εδώ το διαζύγιο ήταν συναινετικό και πάνω από όλα και οι δύο έχουν βάλει τα δύο τους παιδιά, αφού παρά τον χωρισμό τους δεν έχουν πάψει οι οικογενειακές διακοπές και γιορτές.

4. Το διαζύγιο Γιώργου Λιάγκα – Φαίης Σκορδά (2009- 2016).Μόνο μία κοινή ανακοίνωση είχαμε για το διαζύγιο αυτό “Θα μας ενώνει πάντα η αγάπη μας για τα παιδιά μας”, λένε και οι δυο και ρίχνουν αυλαία σε ένα γάμο που τους χάρισε δυο πανέμορφα αγόρια.

5. Το διαζύγιο Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (2005-2016).Ταραχώδες το διαζύγιο αυτό για το εν γένει ήρεμο προφίλ της Αθηνάς. Η απιστία σόκαρε την χρυσή κληρονόμο, που πήρε την αμύθητη περιουσία της και αποχώρισε…. αφήνοντάς τον Αλβάρο πίσω της να έχει τεράστιες αξιώσεις από την περιουσία της.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων