Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

5 κοινά χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν τον Απρίλη

Όσοι έχουν γεννηθεί ίδιο μήνα συχνά παρατηρούν κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους.

Σύμφωνα με έρευνα του Sleep (Sleep Research Society) όσοι έχουν γεννηθεί την άνοιξη συνηθίζουν να κοιμούνται αργότερα συγκριτικά με όσους γεννήθηκαν τον χειμώνα και το φθινόπωρο.

Επίσης, έρευνα του πανεπιστημίου της Ουγγαρίας έδειξε ότι τα παιδιά του Απρίλη είναι πιθανό να γίνουν πιο αισιόδοξοι άνθρωποι στην πορεία της ζωής τους. Η συγκεκριμένη έρευνα διενεργήθηκε με δείγμα τους φοιτητές του πανεπιστημίου και φανέρωσε ότι όσοι είχαν γεννηθεί Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο είχαν πιο θετική σκέψη και ήταν πιο αισιόδοξοι.

Άλλο ένα κοινό χαρακτηριστικό όσων γεννήθηκαν τον Απρίλιο είναι η τάση για απόκτηση ηγετικών θέσεων και μάλιστα από νωρίς. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η έρευνα του πανεπιστημίου Sauder School of Businnes της Βρετανίας.

Έρευνα που είχε ως δείγμα της μωρά στη Νέα Υόρκη κατέληξε σε δύο ενδιαφέροντα συμπεράσματα για τα μωρά του Απριλίου. Το πρώτο είναι ότι έχουν μικρότερες πιθανότητες ανάπτυξης της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στα σχολικά χρόνια τα παιδιά αυτά είναι μεγαλύτερα ηλικιακά στην τάξη τους. Η διάσπαση προσοχής συνήθως παρατηρείται στα μικρότερα παιδιά της τάξης. Το δεύτερο είναι ότι έχουν μικρότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν άσθμα και συνήθως έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

 

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων