Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Οι 5 ταινίες του Μαρτίου που αξίζει να δεις

O  Μάρτιος έφτασε και μαζί του φέρνει και μερικές από τις καλύτερες ταινίες. Δράση, περιπέτεια, τρόμο και διάφορες ψυχολογικές καταστάσεις ενέχουν οι ταινίες που σου προτίνουμε να δεις τον μήνα αυτό και δεν έχεις παρά να τις απολαύσεις στις μεγάλες οθόνες.

The Lost City of Z: Περιπέτεια βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και στο βιβλίο του David Grann που ακολουθεί έναν βρετανό εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίζεται το 1925, αφού πρώτα ανακάλυψε σημάδια της ζωής ενός αρχαίου πολιτισμού στο δάσος του Αμαζονίου. Ο Charlie Hunnam (Pacific Rim) προσπαθεί να αποδείξει την ύπαρξη μας χαμένης πόλης, επιστρέφοντας στη ζούγκλα.

1.

Logan: Με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman, ο Wolverine επιστρέφει αυτόν τον Μάρτη μέσα από την νέα ταινία Logan και μπλέκει σε νέες περιπέτειες. Ο σκηνοθέτης James Mangold παρουσιάζει έναν Wolverine “διαλυμένο”, πιωμένο, με τις δυνάμεις του να εξασθενούν.
2.

Beauty and the Beast: Η μεταφορά της γνωστής ιστορίας στους Κινηματογράφους πραγματοποιείται με την Emma Watson στον ρόλο της Πεντάμορφης και τον Dan Stevens στον ρόλο του τέρατος.
3.

Personal Shopper: Ψυχολογικό δράμα με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart, η οποία υποδύεται ένα μέντιουμ που προσπαθεί να γεφυρώσει το κενό μεταξύ ζωής και θανάτου. Με ακρετή ένταση, η ταινία κάνει μια βόλτα στο υπερφυσικό και μας προσφέρει τρόμο.
4.

MY SCIENTOLOGY MOVIE: “Ανακάλυψα ότι οι πιο ανεξήγητες συμπεριφορές υπαγορεύονται από πολύ σχετικές ανθρώπινες παρορμήσεις¨, λέει ο Louis Theroux κατευθυνόμενος στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Στην ταινία, ο Theroux χρησιμοποιεί ηθοποιούς για να αναπαραστήσουν κάποια γεγονότα που άνθρωποι ισχυρίζονται ότι βίωσαν σαν μέλη.
6.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων