Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Σε 8 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η δίκη του Αρτέμη Σώρρα και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης και 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν από το δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους, καθώς καταδικάστηκαν ερήμην. Τυχόν έφεσή τους δεν δύναται να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Μηνυτές, σύμφωνα με το patrastimes.gr, ήταν πρώην συνεργάτης του Σώρρα, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 50.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος είχε δώσει στον Σώρρα ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο του για να το πουλήσει και αυτός του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr, ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην απάτη που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων