Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Εννιάχρονος έστειλε αίτηση στη NASA για «Φύλακας του Γαλαξία» – Τι του απάντησαν

Μάλλον δεν φαντάζονταν στη NASA όταν προκήρυσσαν θέση για την πλανητική προστασία ότι θα έστελνε αίτηση πρόσληψης ένας μαθητής της τετάρτης δημοτικού!

Κι όμως ο μικρούλης Τζακ Ντέιβις, απέστειλε γράμμα στη διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ δηλώνοντας… πανέτοιμος να αναλάβει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους που μπορεί να αναλάβει άνθρωπος.

Ο Τζακ υπέγραψε την επιστολή ως «Guardian of the Galaxy» (Φύλακας του Γαλαξία), και παρέθεσε μερικούς από τους λόγους οι οποίοι, σύμφωνα με τη γνώμη του, τον καθιστούν ικανό για τη θέση. Ο μικρός Τζακ ισχυερίζεται  πως έχει δει σχεδόν όλες τις ταινίες γύρω από το διάστημα και τους εξωγήινους που μπορούσε να δει, είναι καλός στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και είναι νέος, πράγμα που σημαίνει πως έχει χρόνο «να μάθει να σκέφτεται σαν εξωγήινος». «Ένας από τους λόγους είναι πως η αδερφή μου λέει πως είμαι κι εγώ εξωγήινος», συμπληρώνει.

Όπως ήταν φυσικό το γράμμαπου ανέβασε μέλος της οικογένειάς στο Reddit, έγινε αμέσως viral.

HTML tutorial

My friend’s son wrote a letter to NASA from funny


Ωστόσο ο δρ. Τζέιμς Γκριν, διευθυντής του τμήματος πλανητικής επιστήμης της NASA, απάντησε στον επίδοξο «Φρουρό».

«Ψάχνουμε πάντα για λαμπρούς μελλοντικούς επιστήμονες και μηχανικούς που θα μας βοηθήσουν, οπότε ελπίζω να μελετάς πολύ και να τα πηγαίνεις καλά στο σχολείο», γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς τον Τζακ η οποία δημοσιεύθηκε στην Παρασκευή στο διαδίκτυο. «Ελπίζουμε μία από αυτές τις ημέρες να σε δούμε εδώ στη NASA!» καταλήγει η επιστολή.

nasa

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων