Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το 2018 θα είναι χρονιά εκλογών»

Την πεποίθησή του ότι το 2018 θα είναι χρονιά εκλογών εξέφρασε ο Άδωνης Γεωργιάδης, ενόψει της προημερησίας διάταξης συζήτηση στην Βουλή για την οικονομία.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι : «ασφαλώς και κερδίζει πολιτικό χρόνο η κυβέρνηση με την πρόσφατη συμφωνία γιαυτό και ψήφισε τα μέτρα” όμως “ο πολιτικός χρόνος που κερδίζει δεν είναι παρά ελάχιστοι μήνες» ενώ σημείωσε οτι «την τελευταία διετία, τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια ασφάλεια γιγαντώθηκαν” και τόνισε ότι “τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής και των Εξαρχείων είχαν αρχίσει να φθίνουν επί κυβερνήσεως Σαμαρά».

Σε ερώτημα που του τέθηκε για το εάν η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει συμμαχίες είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι, ο κύριος Γεωργιάδης απάντησε ότι «οι πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες συμμεριζόμαστε τις ίδιες απόψεις για το βασικό προσανατολισμό της χώρας, πρέπει πράγματι να έχουν ανοιχτές τις πόρτες για να μπορούν να βοηθήσουν, εάν και εφόσον το επιθυμούν. Όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να έχει τα χέρια του λυμένα».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων