Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Αφήνοντας το διαζύγιο πίσω… προχωρώντας στην ανατροφή του παιδιού

Όσο και αν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που ίσως επιθυμούσαν όταν ξεκίνησαν να ζουν μαζί, μερικές φορές το διαζύγιο μεταξύ δυο γονέων είναι αναπόφευκτο. Όμως και οι ίδιοι, αλλά και τα παιδιά τους μπορούν να προστατευθούν από την ανούσια σύγκρουση. Ταυτόχρονα, οι γονείς μπορούν να μάθουν πώς να διατηρήσουν ενεργό τον ρόλο τους, συμμετέχοντας δραστήρια στην από κοινού σωστή ανατροφή των παιδιών τους.

Το πώς είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω, θα κληθούν να συζητήσουν τρεις ειδικοί, στο σεμινάριο που θα γίνει την Τρίτη 18/11 στο Concept βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και workshop στο οποίο θα επιδειχθεί πως μπορεί στην πράξη να υλοποιηθεί ένα Parenting Plan.

Εισηγήσεις – Ομιλητές:

“Αναζητώντας τον γονεϊκό ρόλο μετά το διαζύγιο” -Νίκη Σιέμπου
Ψυχοθεραπεύτρια Ομαδική- οικογενειακή θεραπεύτρια.

“Η διαμεσολάβηση για μια λύση από τους ίδιους τους γονείς”. -Αγγελίνα Παρασκευοπούλου Δικηγόρος – LLM, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.

“Parenting Plan” Σχεδιάζοντας το μέλλον του παιδιού. -Ιωάννης Παπαρηγόπουλος Δικηγόρος DEA, συγγραφέας του βιβλίου «Οδηγός για διαζύγιο χωρίς σύγκρουση, μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού ΔΣ του International Counsel of Shared Parenting – ICSP

Διοργάνωση εκδήλωσης: Σύλλογος Συνεπιμέλεια.

Ώρα έναρξης σεμιναρίου: 19:00.

Στοιχεία επικοινωνίας.:

Free Thinking Zone: Σκουφά 64 & Γριβαίων Αθήνα

Facebook: Free Thinking Zone Twitter: @freethinkinzone

Υπεύθυνος: Αρετή Γεωργιλή

Σύλλογος Συνεπιμέλεια: Σταδίου 39 8ος όροφος (στοά Ορφανίδη) Αθήνα

Υπεύθυνος Ιωάννης Παπαρηγόπουλος

Facebook: Σύλλογος Συνεπιμέλεια www.synepimelia.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων