Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Αγ. Παΐσιος: Σάλος με τις προφητείες για τον πόλεμο μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους οι εξελίξεις στο γεωπολιτικό παιχνίδι είναι ραγδαίες και ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Τουρκία και Ρωσία είναι σε κρίσμο σταυροδρόμι για τις μετέπειτα εξελίξεις.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρονται στα social media στον Άγιο Παίσιο, πρόσφατα αγιοκαταταγή από το οικουμενικό πατριαρχείο και συσχετίζουν το γεγονός με τις προφητείες που του αποδίδονται για πόλεμο ανάμεσα στην Ρωσία και την Τουρκία.

Μάλιστα αυτές οι προφητείες συνδέονται με εκείνη του μακαριστού Μητροπολίτη Σιατίστης, που λίγες ημέρες πριν πεθάνει είχε πει «Όταν αρχίσει το κακό στη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε» για ό,τι αφηνόταν να εννοηθεί ότι θα επακολουθούσε. Τα παραπάνω συνδέονται και με τα λόγια του γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινού, σχετικά με τον μεγάλο πόλεμο στον οποίο θα συμμετέχουν όλες οι μεγάλες δυνάμεις συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, Τουρκία, ΕΕ και ΗΠΑ

Πολλοί είναι και εκείνοι που περιγελούν τους παραπάνω γράφοντας ότι γενικευμένες ρήσεις ότι κάποτε θα γίνει ένας πόλεμος, είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν χωρίς να είναι προφητείες.

σχετικα αρθρα

210 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img