Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Αγωνία στην «παραλία» για Σισέ!

Με περισσή ανυπομονησία αναμένουν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και κέντρων διασκέδασης στην παραλιακή την πιθανότητα επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό!

Ο σπουδαίος Γάλλος επιθετικός δεν είναι ακριβώς ο τύπος του ξενύχτη που θα κάνει σε καθημερινή βάση λογαριασμούς στα μαγαζιά της πόλης (όπως ο…περίφημος συμπατριώτης του, ο Γκοβού, για παράδειγμα), αλλά η λάμψη της παρουσίας του στη νυχτερινή Αθήνα έχει μείνει αξέχαστη από την προηγούμενη θητεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πολλές φορές και η λάμψη της…απουσίας του!

Τα πάρτι που είχε διοργανώσει ο Σισέ για να παίξει μουσική έχουν αφήσει εποχή, αλλά υπάρχουν και ιστορίες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως αυτή με τις δύο φίλες του Τζιμπρίλ που είχαν έρθει μυστικά από την Αγγλία, είχε κλειστεί στο δωμάτιο σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, αλλά ο (παντρεμένος, ακόμη, τότε Σισέ με την Τζουντ) δεν είχε καταφέρει να εμφανιστεί στο ραντεβού. Είχαν ειδοποιηθεί δικοί του άνθρωποι για να γνωρίσουν τη νυχτερινή Αθήνα στα κορίτσια και να φροντίσουν για την επιστροφή τους στο Λονδίνο, δίχως να πάρει κανείς χαμπάρι!

Ανέκδοτες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Γάλλο σούπερ σταρ υπάρχουν κι άλλες, όπως…ανέκδοτο μοιάζει αυτή την εποχή να δώσει ο Παναθηναϊκός 600 χιλιάρικα για να πάρει τον Σισέ μέχρι το καλοκαίρι, την ώρα που κουρφώνεται το μπαράζ αποχωρήσεων στα ακριβά του συμβόλαια (Λέτο, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος)…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων