Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Άγριες Μέλισσες: Έφτασε η ώρα για τον Θωμά Κυπραίο να πληρώσει

Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου ότι την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στο καστ της σειράς Άγριες Μέλισσες πυροδότησε σενάρια για το μέλλον του Θωμά Κυπραίου. Ο Γιώργος Σουξές που υποδύεται τον ενωμοτάρχη στο Διαφάνι μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είπε πώς η θηλιά σφίγγει γύρω από το λαιμό του Θωμά.

«Ο Γιάννης νομίζω ότι όπως είπε και ο ίδιος δεν θα είναι την επόμενη σεζόν. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα του να «πληρώσει», στην σειρά εννοώ», είπε χαρακτηριστικά.

Τι θα συμβεί με τον Θωμά Κυπραίο όταν ο Νέστορας μάθει την αλήθεια

Ο Νέστορας ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Θωμά Κυπραίο και θέλει να τιμωρηθεί για τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Θωμάς Κυπραίος θα καταφέρει να κερδίσει πάλι τη Λενιώ, ωστόσο ευτυχία τους δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ο Νέστορας θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Ο ίδιος λαμβάνει έναν φάκελο τον περιεχόμενο του οποίου πρόκειται να του αλλάξει τη ζωή. Μέσα βρίσκει ένα σκίτσο. Παρατηρώντας το είναι πολύ προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής και αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά. Δεν λέει σε κανέναν τίποτα για τις έρευνές του, αλλά λίγες μέρες αργότερα οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Ο Νέστορας θα μάθει πως ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και έβαλε στο σπίτι του ήταν προδότης των Ελλήνων στον πόλεμο. Ακόμη ο Θωμάς πλέον βρίσκεται συχνά σε θέση να απολογείται για τις κινήσεις του, καθώς ο Προύσαλης έχει αντιληφθεί πως είναι πολύ σκοτεινός άνθρωπος με πολλά μυστικά.

Το τέλος του Κυπραίου
Ο Νέστορας είναι σοκαρισμένος, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντι στον Κυπραίο. Είναι εξοργισμένος μαζί του και θέλει να τον κάνει να πληρώσει. Να τιμωρηθεί για όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει.

Θα καταφέρει, όμως, ο Θωμάς να ξεγλιστρήσει και από αυτό ή θα αναγκαστεί να πληρώσει για τις αμαρτίες του; Μήπως στο τέλος, ο Κυπραίος θα πληρώσει με την ίδια του τη ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία του;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων