Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Άγριες Μέλισσες: Θα συγχωρήσει η Ασημίνα τον Νικηφόρο;

Πώς θα προχωρήσει η σχέση τηςΑσημίνας και του Νικφόρου στις Άγριες Μέλισσες; Αυτό είναι κάτι που οι τηλεθεατές που βλέπουν τη σειρά περιμένουν να δουν. Η Ασημίνα πληγώθηκε από τους ανθρώπους που αγαπούσε, τον άνδρα της και τις αδερφές της. Αυτό την άλλαξε σαν άνθρωπο ολοκληρωτικά και πλέον κανείς δεν την αναγνωρίζει. Όπως έχουμε ήδη παρακολουθήσει, η Ασημίνα απομακρύνεται από τις αδελφές της, αντιμετωπίζει τον Νικηφόρο σαν ξένο και φροντίζει να τους πληγώνει όλους με τα σκληρά της λόγια. Στο μεταξύ, το σχέδιο με την ψεύτικη εγκυμοσύνη προχωρά με τις ευλογίες της Μυρσίνης. Πώς θα προχωρήσει η σχέση του ζευγαριού στις Άγριες Μέλισσες.

Σύμφωνα με όσα γράφει το MYtv στα επόμενα επεισόδια -όταν αυτά προβληθούν- ο Νικηφόρος οπλίζεται με υπομονή και καθημερινά φροντίζει να της δείχνει πόσο πολύ την νοιάζεται και πόσο έχει μετανιώσει. Μάλιστα, της αποκαλύπτει ότι θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τα σχέδια του πατέρα του για την απαλλοτρίωση. Η Ασημίνα στηρίζει την απόφασή του και δέχεται να τον βοηθήσει. Αυτή η υπόθεση τους φέρνει πιο κοντά.

Η Ασημίνα είναι, όμως, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης και να μην ακούσει κανέναν. Παρ’ όλα αυτά, βλέπει τις προσπάθειες που κάνει ο Νικηφόρος και τις αναγνωρίζει. Από τη μία θέλει να ακούσει την καρδιά της και να τον συγχωρήσει, από την άλλη, όμως, το αγκάθι της προδοσίας του την τυραννά. Τι θα συμβεί με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων