Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Αγριεύει ο Λέανδρος- Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ-Προειδοποίηση της Πολιτικής Προστασία

.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η κυκλοφορία των οχημάτων πλέον διεξάγεται κανονικά, πλην των παρακάτω σημείων όπου απαιτούνται ειδικού τύπου ελαστικά ή αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στη Λέσβο, στην εθνική οδό Πλωμαρίου – Ακρασίου, από την περιοχή Σελάδι έως το Ακράσι και στην εθνική Πλωμαρίου – Μεγαλοχωρίου, από την περιοχή Σελάδι έως το Μεγαλοχώρι. Στη Λήμνο, στην εθνική οδό Μύρινας – Κορνού – Αγίου Δημητρίου – Λιβαδοχωρίου και στην εθνική οδό Σαρδές – Δάφνης – Κατάλακκου.

Στη Χίο, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Χίου – Κεράμου, από τον κόμβο Σιδηρούντας έως το Πιτυός, καθώς και στο οδικό δίκτυο οικισμών της Βορειοδυτικής Χίου, πλην της Βολισσού.
Επίσης στην εθνική οδό Χίου – Αυγωνύμων, από το ύψος του 8ου έως το 19ο χλμ στην εθνική οδό Χίου – Βολισσού, από το ύψος του 8ου έως το 20ο χλμ – στην εθνική οδό Χίου – Καρδαμύλων, από το ύψος του 30ου έως το 40ο χλμ και στην εθνική οδό Καρδαμύλων – Αμάδων, 2 χλμ πριν την είσοδο του οικισμού Αμάδες. Τέλος, η κυκλοφορία των οχημάτων στη Σάμο διεξάγεται κανονικά.

Εγκλωβισμοί και πτώσεις δέντρων από τον χιονιά στη Λήμνο
Η κακοκαιρία «Λέανδρος», που συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα με πολικές θερμοκρασίες και χιόνια, δείχνει τα δόντια της και στη Λήμνο απο νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα Κυριακή. Σύμφωνα με το limnosreport.gr απο την χιονόπτωση, δημιουργήθηκαν προβλήματα, όπως πτώσεις δέντρων, ενώ η Πυροσβεστικη υπηρεσία απεγκλώβισε έξι άτομα από τα αυτοκίνητά τους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων