Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Άγριος καυγάς γυναικών οδηγών καταλήγει σε αγώνα… συγκρουόμενων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη συντριπτική τους πλειονότητα, τα βιντεάκια με καυγάδες οδηγών έχουν ως πρωταγωνιστές άντρες. Στο παρακάτω, όμως, βίντεο πρωταγωνιστούν γυναίκες και η κατάσταση κλιμακώνεται πέρα από κάθε φαντασία.

Το συμβάν έγινε κάπου στο νότιο Los Angeles. Η αιτία μάλλον ήταν μια θέση παρκαρίσματος ή κάτι τέτοιο. Ό,τι και να ήταν, η οδηγός του Toyota ήρθε στα χέρια με τη συνοδηγό της BMW. Κι αυτή την έριξε κάτω και την κλοτσούσε με μίσος.

Τις χώρισαν, αλλά η οδηγός του Toyota ήταν έξω φρενών. Χτύπησε την άλλη μέσα από το παράθυρο, και όταν την έβαλαν σπρώχνοντας στο αυτοκίνητό της, ξεκίνησε και τράκαρε την πόρτα της BMW, σχεδόν ξεκολλώντας την. Δεν αρκέστηκε όμως σ’ αυτό, έκανε μανούβρα, πήρε φόρα και την ξανατράκαρε. Κι όταν η οδηγός της BMW αποφάσισε να φύγει για να γλιτώσει, η λυσσασμένη αντίπαλός της δεν την άφησε. Έκοψε δρόμο, την ξαναβρήκε και την ξανατράκαρε!

Όταν η οδηγός της BMW κατάφερε τελικά να ξεφύγει από αυτή τη μονομαχία συγκρουόμενων, η οδηγός του Toyota, τρελαμένη, έκανε να γυρίσει ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, κι έσπασε έναν πυροσβεστικό κρουνό.

Δείτε το βίντεο:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων