Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Οι αγρότες κλείνουν τη εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου kai]

Εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου

Σε αποκλεισμό της νέας εθνική οδού Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου προχώρησαν οι αγρότες μέλη του Αγροτικού Συλλόγου “Μπακόπουλος – Ντρίνιας”, στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων που αναμένεται να κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η εθνική θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 2μμ.

Την Παρασκευή (27/1) ξεκινούν (εκτός απροόπτου) δυναμικές κινητοποιήσεις οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας, με συμβολικούς αποκλεισμούς της νέας εθνικής οδού στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.

HTML tutorial

Ιονία οδός

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Άρτας έκλεισαν την Ιόνια Οδό, στην θέση Αγ. Δημήτριος, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, χαρακτηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις, ως οξυγόνο της δημοκρατίας.

Μετά το συλλαλητήριο και την πορεία με τα τρακτέρ που πραγματοποίησαν στην πόλη της Άρτας, αγρότες και κτηνοτρόφοι έκλεισαν και τα δύο ρεύματα στην έξοδο της Ιόνιας Οδού, στην θέση Άγιος Δημήτριος. Η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε παρακαμπτήριους δρόμους. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας, Βαγγέλης Μπέστας ανεφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως το κλείσιμο του δρόμου είναι «επ΄ αόριστον» και το μπλόκο συμμετέχει στην πανελλαδική επιτροπή με την οποία βρίσκεται σε συντονισμό.

Αντίστοιχη εικόνα και στο μπλόκο στην κωμόπολη, του Λούρου, όπου, όπως τονίζει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρέβεζας, Σπύρος Κλινάκης, οι αγρότες οργανώνονται για να μείνουν. Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, αν και εξέφρασε ερωτήματα γιατί αγροτικές κινητοποιήσεις, τις χαρακτήρισε, ως οξυγόνο της δημοκρατίας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων