Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Αγρότισσες γυμνές για χάρη του πρίγκιπα William! (ΦΩΤΟ)

Μια ομάδα γυναικών ηλικίας από 19 έως 50 ετών τα «έδειξε» όλα με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για την ενίσχυση των νοσηλευτικών ελικοπτέρων των οποίων πιλότος είναι ο δούκας του Cambridge.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο αγγλικός Τύπος οι γυναίκες, απεικονίζονται να οδηγούν τρακτέρ, να περπατούν στην ύπαιθρο φορώντας μόνο μπότες ιππασίας, άλλοτε ξαπλωμένες στα άχυρα αλλά και να τεμαχίζουν καυσόξυλα.

Μάλιστα δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μόνο με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, μια φωτογραφία προορισμένη για τον μήνα Δεκέμβριο του ημερολογίου.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την 49χρονη φωτογράφο Julie Ayres, από τα περίχωρα τουCambridge και την Stevie Thory, από το Coates του Liverpool.

«Ήθελαν να δημιουργήσω εδώ και πολύ καιρό ένα ημερολόγιο. Είμαι γεννημένη στην επαρχία και μου φαινόταν καλό θέμα», λέει η Julie

Οι 14 γυναίκες από την επαρχία του  Huntingdon τόλμησαν να ποζάρουν γυμνές στην εξοχή. «Ήταν καταπληκτικές και τις θαυμάζω για ό,τι έκαναν για φιλανθρωπικό σκοπό. Σκοπεύουμε να στείλουμε ένα αντίγραφο στον πρίγκιπα William, ελπίζω να του αρέσει», συμπληρώνει.

rr1

rr2

rr3

rr4

rr5

rr6

rr7

rr8

rr9

rr10

rr11

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων