Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Αίσιο τέλος για το «Χάτσικο» των Ιωαννίνων-Υιοθετήθηκε από οικογένεια

Η ιστορία του «Χάτσικο» των Ιωαννίνων, της σκυλίτσας που ζούσε στο νεκροταφείο δίπλα στο μνήμα της γυναίκας με την οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια, έκανε το γύρο του Διαδικτύου συγκινώντας για την απόλυτη πίστη και αφοσοίωση της στο αφεντικά της…

Η γυναίκα που το φρόντιζε έφυγε από τη ζωή πριν από δύο μήνες. Εκτοτε το συμπαθέστατο σκυλάκι ζούσε στο νεκροταφείο.

Μια γυναίκα που  είδε το μικρόσωμο σκυλάκι να περιφέρεται εμφανώς ταλαιπωρημένο  ανάμεσα στα μνήματα του κοιμητηρίου, ρώτησε και έμαθε για την ιστορία του  και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Animal Action Ioannina. Και έτσι, χρειάστηκε να περάσουν  μόλις λίγα 24ωρα απο τη στιγμή που ανέβηκε στο Facebook η αγγελία υιοθεσίας των εθελοντών στου Συλλόγου,  για να βρει  ο «Χάτσικο» από τα Ιωάννινα, την καινούργια του οικογένεια!

Αμέσως μετά  ανέλαβαν δουλειά οι εθελοντές της ANimal Action Ioannina, που μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου Θεοδώρα Μπέτση, φρόντισαν να μεταφερθεί το ζώο σε κτηνίατρο, όπου και έλαβε την απαραίτητη για την ηλικία του κτηνιατρική φροντίδα, εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε και τσιπαρίστηκε.

HTML tutorial

Πλύθηκε, κουρεύτηκε  και οι αρχικές πληροφορίες την ήθελαν αγοράκι, τελικώς είναι κοριτσάκι  και το όνομα αυτής Νόρα!

Κάπως έτσι τελείωσε η περιπέτεια  του πιο πιστού σκυλιού των Ιωαννίνων και ξεκίνησε η νέα της ζωή, πλάι σε ανθρώπους που θα την αγαπούν και θα την φροντίζουν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων