Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Ακόμη πιο κοντά στην Εκκλησία ο Αλέξης Τσίπρας…

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό». Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πρέσβεις χωρών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, βουλευτές, εκπρόσωποι Φορέων του Τουρισμού και δημοσιογράφοι. Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αφού αναφέρθηκε αρχικά στις πολιτικές εξελίξεις, στη συνέχεια παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στους τρεις βασικούς άξονες των προτάσεων του κόμματός του για τον τουρισμό, ο κ. Τσίπρας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση α) στην τόνωση του εσωτερικού τουρισμού, β) στη συνεργατική και συνεταιριστική οικονομία και γ) στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ανἀμεσα στις οποίες ξεχωριστή και σημαντική θέση έχει ο Προσκυνηματικός Τουρισμός. Χαιρέτισε μάλιστα ένθερμα την παρουσία στην εκδήλωση αυτή της Εκκλησίας της Ελλάδος διά του Εκπροσώπου της Αρχιμανδρίτου κ. Σπυρίδωνος Κατραμάδου, Γραμματέως του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, και τόνισε ιδιαιτέρως την αναγκαιότητα της συνέργειας και συνεργασίας του κόμματός του με όλους τους εμπλεκομένους φορείς και στο θέμα αυτό.

Ο Πανοσ. Γραμματεύς Αρχιμ. κ. Σπυρίδων Κατραμάδος μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και αναφέρθηκε εν συντομία στη δημιουργία και τις δράσεις του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος απ᾽ αρχής έως και σήμερα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων