Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Αξεσουάρ για smartphones με την υπογραφή της Kate Moss

Γράφει η Αλεξία Ζαραδούκα

Η εταιρία τηλεφωνίας Carphone Warehouse υπέγραψε μια αποκλειστική συμφωνία με το τοπ μόντελ Kate Moss για μια σειρά νέων μοδάτων αξεσουάρ για smartphone και tablet!

Σύμφωνα με στατιστικά και έρευνες το 64% των βρετανίδων (όπως και η Kate Moss) κατέχουν smart phone, έτσι το target group στο οποίο απευθύνονται τα αξεσουάρ είναι γυναικείο. Η σειρά περιλαμβάνει θήκες και προσθετικά αξεσουάρ συμβατά με smart phone και tablet.

Η υπεύθυνη μάρκετινγκ της εταιρίας Carphone Warehouse, Julian Siment,δήλωσε πως μελετώντας τις ήδη υπάρχουσες σειρές αξεσουάρ για κινητά στην αγορά, συνειδητοποίησαν πως οι καταναλωτές ανυπομονούσαν για κάτι καινούριο και διαφορετικό καθώς αντιμετωπίζουν τα μέσα της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν καθημερινώς, ως προέκταση του προσωπικού τους στυλ και το αντιμετωπίζουν ως συμπληρωματικό μέσο έκφρασης.

Το τοπ μόντελ συμμετείχε ενεργά στην διαδικασία της σχεδίασης των αξεσουάρ και ήταν ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη που έβλεπε το όραμα της αρχικής ιδέας της να υλοποιείται. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Kate Moss, το κινητό τηλέφωνο όπως η τσάντα και τα παπούτσια, είναι πλέον βασικό στοιχείο της εμφάνισης μιας γυναίκας και καθορίζει το στυλ της.

Η πολυαναμενόμενη σειρά αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμη και μέσω διαδικτύου τις προσεχείς ημέρες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων