Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Αλέξης Τσίπρας: Ντροπή και εθνική καπηλεία το κομματικό σποτ για τα Rafale

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το σποτ για την παραλαβή των μαχητικών Rafale, εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως ποτέ κανένα κόμμα στην ελληνική ιστορία δεν έκανε σποτ για εξοπλισμούς ενώ έκανε λόγο για «εθνική καπηλεία».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: «Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δε μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού, που μάλιστα δεν περισσεύουν, σε κομματικό σποτ. Ντροπή και εθνική καπηλεία…».

Δείτε την ανάρτηση:

Νωρίτερα σε κοινή τους δήλωση, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εθνικής Αμυνας Θοδωρής Δρίτσας και ο αναπληρωτής τομεάρχης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας έκαναν λόγο για «άθλια κομματική εκμετάλλευση από την κυβέρνηση για την παραλαβή των Rafale». Υποστήριξαν πως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη «δεν υπάρχει πάτος», έκαναν λόγο για «φτηνό σόου» και τόνισαν πως για την εκδήλωση της παράδοσης – παραλαβής δεν δόθηκαν προσκλήσεις σε κανένα κόμμα, παρά μόνο στα μέλη της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων