Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Αλιβιζάτος: Ντροπή για τον ελληνικό λαό η Χρυσή Αυγή, τρίτο κόμμα

Ότι θεωρεί ντροπή για τον ελληνικόι λαό να αναδείξει τη Χρυσή Αυγή Τρίτο κόμμα στις εκλογές. Αυτό είναι πέραν από κάθε φαντασία. Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους» δήλωσε ο Νίκος Αλιβιζάτος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και επικεφασλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του Ποταμιού, σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον Ant1.

Αναφορικά με την απόφασή του να αναμειχθεί με την πολική, ο καθηγητής απάντησε ότι «Τέτοιες ώρες δεν πρέπει να καθόμαστε σπίτια μας. Πρέπει να παίρνουμε τις ευθύνες μας. Εγώ προσωπικά τριάντα και χρόνια στο πανεπιστήμιο, αισθάνομαι την ανάγκη να παίρνω θέσεις. Έχω την εντύπωση ότι κατεβαίνοντας με το Ποτάμι, διαλέγω αυτόν που λέει κάτι καινούριο».

Ερωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασιών την επόμενη μέρα των εκλογών τόνισε ότι «η αφετηρία, εν πάση περιπτώσει η δική μου, αλλά νομίζω και των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζομαι στο συγκεκριμένο κόμμα, είναι ότι όταν η πατρίδα κινδυνεύει, πάμε όλοι μαζί. Οι αντιθέσεις αμβλύνονται. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλές, ικανές, επαρκείς, ζωντανές δυνάμεις, ιδίως στον χώρο των οικονομολόγων, που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων