Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Αλλάζει επίπεδο με Σισέ, Κυργιάκο, Μπέσα

Για να καταγράψει κανείς τα λάθη που έχουν γίνει στον Παναθηναίκό από τις προηγούμενες και τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ χρειάζεται όλο το…σάιτ αποκλειστικά για μήνες!

Μόνο που η τακτική των τελευταίων ημερών, με τη μεταγραφική επίθεση σε διάφορα μέτωπα υψηλών προδιαγραφών και οικονομικών υπερβάσεων, θα είναι λάθος να κρίνεται αρνητικά.

Προκαλεί, σαφώς, εντύπωση η επιλογή του ΠΑΟ να ξαναφέρει τον Σισέ, να δανειστεί τον Μπέσα από την Ίντερ ή να επαναπατρίσει τον Κυργιάκο, την ώρα που αποχωρίζεται ό,τι πρωτοκλασάτο και ακριβό είχε στο ρόστερ του. Τον Καραγκούνη, τον Κατσουράνη και τώρα τον Λέτο, τον Λάζαρο, τον Μπουμσόνγκ, τον Βύντρα.

Σε μια εποχή που τα οικονομικά της εταιρείας απαιτούν νέες περικοπές και συμμάζεμα επιβίωσης, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφασίζει να προχωρήσει σε ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις. Καλά κάνει.

Η διατήρηση της μιζέριας που βγάζει στο γήπεδο η ομάδα θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Η παρουσία του Σισε, ακόμη κι αν ουδείς περιμένει να παίρνει τη μπάλα μόνος του και να βάζει τέσσερα γκολ σε κάθε ματς, θα φέρει ελπίδα στον κόσμο, θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και θα φέρει στο γήπεδο νέα πνοή.

Αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει μόνο να αφαιρεί ποιότητα από το ρόστερ του, θα αφαιρέσει την ίδια την ύπαρξή του, έστω κι αν λογιστικά θα φαίνεται κερδισμένος.

Με την απόφαση να γίνουν κινήσεις αφύπνισης, το θηρίο δεν θα ξυπνήσει από τη μια στιγμή στην άλλη, θα αρχίσει ωστόσο να αποκτά σφυγμό. Θα ξεφύγει απ΄αυτή τη νάρκη σαπίλας στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό.

Εφόσον στον Παναθηναϊκό δείχνουν να καταλαβαίνουν πως με κραυγές διαμαρτυρίας, επικοινωνιακή αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό και στρουθοκαμηλισμό για τις αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας τους, άκρη δεν πρόκειται να βγει, τότε υπάρχει φως στο τούνελ.

Ειδικά εφόσον οι απενεργοποιημένοι μέτοχοι δεν μείνουν μόνο στην οικονομική συμβολή τους για να γυρίσουν ο Σισέ και ο Κυργιάκος, αλλά το προχωρήσουν βάζοντας κι άλλα χρήματα για να αποκτήσει ξανά ο ΠΑΟ τη χαμένη του αίγλη κι οι ίδιοι τη χαμένη τους αξιοπιστία προς τον κόσμο της ομάδας…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων