Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Αν ήμουν τώρα υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία…

Γράφει ο Διονύσης Σταμάτης

Αν ήμουν υποψήφιος με τη ΝΔ θα έλεγα στις συγκεντρώσεις των οπαδών μου: φίλοι ψηφοφόροι ζητάω για μια ακόμη φορά τη ψήφο σας για να με στείλετε στη βουλή. Ξέρω ότι πολλοί απογοητευθήκατε από τη συνεργασία μας στη συγκυβέρνηση με τον πάλε ποτέ εχθρό μας κι πολιτικό μας αντίπαλο που για πολλά χρόνια μας στέρησε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ.

Ξέρω επίσης ότι απέτυχε το πρόγραμμα μας για να σώσουμε τη χώρα. Ίσως μια ηγεσία με το Κώστα Καραμανλή να μη μας έφτανε σε αυτό το χάλι αλλά αναγκαστήκαμε να βάλουμε στους κόλπους μας ανθρώπους που στο παρελθόν μας έβριζαν ή μας έλεγαν ότι έχουμε μυαλό νηπίου αν ακροδεξιοί και άλλα πολιτικά απολιθώματα ή και ευκαιριακοί μουσαφιραίοι μπουκάρουν σε θέσεις κλειδιά του κόμματός μας. Η χώρα το τελευταίο καιρό δίνει συνεχείς εξετάσεις στους Ευρωπαίους και ειδικά στους Γερμανούς.

Και για κατούρημα να πάμε πρέπει πρώτα να τους ενημερώσουμε. Αλλά τι να κάνουμε; Δε μπορούμε αλλιώς. Πρέπει να συνεχίσουμε τον ΕΝΦΙΑ, τη σκληρή φορολόγηση των εργαζομένων, τη μείωση των μισθών και συντάξεων, τις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών και πολύ πλουσίων διότι έτσι τα βρήκαμε από το κατεστημένο και τόσα άλλα κακά που αδυνατούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Δώστε μας μια νέα εντολή και ίσως αυτή τη φορά να μειώσουμε το ρυθμό αύξησης του χρέους γιατί 500 δις ευρώ είναι αδύνατο να τα ξεπληρώσεις ούτε σε τρεις ζωές…

Ψηφίστε με κι έχει ο Θεός…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων