Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Αν νομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι τελειώσανε με την Κωνσταντοπούλου, κάνουν λάθος

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

 

Με τα αποτελέσματα των εκλογών που άφησαν έξω από τη Βουλή τη Λαϊκή Ενότητα, θεώρησαν σίγουρα στο ΣΥΡΙΖΑ ότι ένα βάρος έφυγε από πάνω τους αφού γλίτωσαν από μία κοινοβουλευτική αντιπολίτευση που θα προσπαθούσε να κερδίσει εις βάρος τους σε κάθε βήμα της δύσκολης περιόδου που έχουν να διανύσουν.

 

Παρόλα αυτά η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω social media, κάνει κριτική στην κυβέρνηση σημείο προς σημείο. Mε διαδοχικά και αριθμημένα tweets η πρώην Πρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει εκκαθαρίσεις στη Βουλή επειδή ζητήθηκε από τον γγ – που η ίδια είχε τοποθετήσει όταν ανέλαβε, η παραίτηση του. Και ειρωνεύεται τον «θρίαμβο του νέου».

 

Γράφει η πρώην πρόεδρος της Βουλής:

 

Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις στη Βουλή, με πρώτο απομακρυνόμενο τον υποδειγματικό Γενικό Γραμματέα Γιώργο Θαλάσση. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό(1)

 

Του ζητήθηκε η παραίτησή του γιατί τη θέση Γενικού Γραμματέα έχουν υποσχεθεί σε άλλον από το…Γενάρη. Θρίαμβος του νέου! (2)

 

Ο Γιώργος Θαλάσσης συγκρότησε το πραγματικό νέο υπόδειγμα στη διοίκηση της Βουλής, με γνώση, αξιοπρέπεια, όραμα, ανθρωπιά, άοκνη προσφορά(3)

 

Τα στελέχη της ΛΑΕ αλλά κυρίως η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παραμείνουν εκτός Βουλής προσπαθώντας κάθε ημέρα να κερδίσουν όλο και περισσότερο από την όποια πολιτική δυσαρέσκεια δημιουργείται από την εφαρμογή του μνημονίου, το οποίο άλλωστε θεωρούν τόσο μη βιώσιμο που πιστεύουν ότι θα τους δώσει πολύ σύντομα την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση στη Βουλή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων