Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Ανακαλούνται επικίνδυνοι αντάπτορες!

Την ανάκληση αντάπτορα σύνδεσης σκληρού δίσκου σε USB μάρκας König με τύπο CMP-USB IDE SAT2, γιατί ενδέχεται να προκαλέσει βραχυκύκλωμα λόγω λανθασμένης συνδεσμολογίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Τα προϊόντα διακίνησε στη χώρα μας, το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2011 έως και το Σεπτέμβριο του 2014, η εταιρεία SUN Α.Ε.

Συνολικά κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά 1250 τεμάχια, μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η εταιρεία έχει διακόψει την πώληση του προϊόντος και έχει ενημερώσει τους πελάτες λιανικής ώστε να το αποσύρουν από τα καταστήματα.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα που το έχουν αγοράσει, προκειμένου να τους επιστραφεί ποσό ίσο την αξία της αγοράς του προϊόντος.

Αντίστοιχα, καλούνται οι καταναλωτές να ενημερώσουν τα άτομα, στα οποία έχουν ενδεχομένως δωρίσει το συγκεκριμένο προϊόν, ότι μπορούν να το επιστρέψουν χωρίς την απόδειξη αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Sun Α.Ε. στο τηλέφωνο 2310-700777 (Δευτ. – Παρ. 9:00-17:00), κα Μαρία Σαφούρη, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση msafouri@sun.gr ή με το δίκτυο μεταπωλητών της εταιρείας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων