Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Ανακαλούνται οχήματα Toyota Aygo από την ελληνική αγορά

Στην ανάκληση Toyota Aygo προχωρά η Toyota Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 103 οχήματα, παραγωγής από 20 Ιουνίου 2013 έως 27 Αυγούστου 2013, στα οποία λόγω κατασκευαστικής ατέλειας στο βάκτρο του μπροστινού αμορτισέρ, είναι πιθανό, υπό συγκεκριμένες οδηγικές συνθήκες, να υπάρξει θραύση του βάκτρου. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ενδεχόμενο απώλειας έλεγχου του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τo συγκεκριμένο θέμα, όπως αναφέρει το in.gr.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τoyota Ελλάς- Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πμ έως 05:00 μμ).

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων