Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Ανασχηματισμό εδώ και τώρα θέλει ο Κουβέλης

Ανασχηματισμό εδώ και τώρα ζητεί ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος φαίνεται ότι γύρισε με φόρα από τις Βρυξέλλες όπου και βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα…

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος μέχρι πρότινος σφύριζε αδιάφορα για τον ανασχηματισμό, αντιμετωπίζοντας με μία διάθεση “υπεράνω” το ΠΑΣΟΚ που ασχολούνταν μ’ αυτά τα δευτερεύοντα θέματα έχει αντιληφθεί πως οι δύο εκλεκτοί του υπουργοί Μανιτάκης και Ρουπακιώτης αποτελούν πλέον “αγκάθια” στο κυβερνητικό σχήμα που μόνο πληγές ανοίγουν για την Δημοκρατική Αριστερά.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν με το που επέστρεψε από τις Βρυξέλλες δήλωσε ότι επιβάλλεται να λυθούν άμεσα τα προβλήματα δυσλειτουργίας που έχουν παρατηρηθεί και καταγραφή τονίζοντας δε ότι οι όποιες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να γίνουν με αξιοκρατικά κριτήρια.

Με τον τρόπο του δε, ασκεί και πιέσεις για επιτάχυνση του ανασχηματισμού λέγοντας ότι η παρατεταμένη συζήτηση γύρω απ’ αυτόν βλάπτει την λειτουργία της κυβέρνησης.

Παράλληλα, στην ΔΗΜΑΡ την ώρα που διαπίστωναν ότι “έξω πήγαν καλά” αφού δεν έλειψαν οι θερμές χειραψίες Κουβέλη με κορυφαίους Ευρωπαίους αξιωματούχους και τα κομπλιμέντα για την συνετή στάση του κόμματος, συνειδητοποίησαν ότι στο εσωτερικό τα πήγαν χάλια αφού προκάλεσαν αλλεπάλληλες κυβερνητικές κρίσεις.

Γι’ αυτόν τον λόγο η Δημοκρατική Αριστερά θυμήθηκε έστω και με καθυστέρηση να ζητήσει την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση αλλά και την λήψη μέτρων για την ανεργία…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων