Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Ανέστης Βλάχος: Στα δικαστήρια ο γιος του, Ηρακλής – Καταγγέλλει σύζυγο και κόρη για πλαστογραφία, απάτη και ανθρωποκτονία με δόλο

Ανέστης Βλάχος: Τη δικαστική οδό ακολουθεί η υπόθεση της διαθήκης του εκλιπόντος ηθοποιού Ανέστη Βλάχου.

Μετά τον θάνατο του ηθοποιού, τον Αύγουστο του 2021, ξέσπασε μία απίστευτη διαμάχη μεταξύ των παιδιών του ηθοποιού, του γιου του Ηρακλή και της κόρης του Έλλης.

Σήμερα, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» φέρνει στο φως νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Ηρακλής Βλάχος κινείται νομικά κατά της συζύγου του Ανέστη Βλάχου και της ετεροθαλούς αδερφής του.

Ο ίδιος καταγγέλλει τις δύο γυναίκες για πλαστογραφία, απάτη και ανθρωποκτονία από δόλο.

«Είχα τυπικές σχέσεις. Αν έβλεπα αυτά τα άτομα στον δρόμο, όχι μόνο δεν θα τα κοιτούσα αλλά θα έτρεχα μακριά.» αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής.

«Στη διαθήκη γράφει πως ορίζεται ότι βασική κληρονόμος είναι η ετεροθαλής αδερφή μου. Δεν αναφέρει κάτι άλλο.» συμπληρώνει και διερωτάται «γιατί η κυρία Βλάχου όσο ήταν εν ζωή δεν ήρθε να μου πει ξέρεις τα άφησε όλα σε εμένα ο πατέρας για να ρωτήσουμε τον πατέρα;».

Ερωτηθείς για το τι ακριβώς γράφει η διαθήκη απαντά «Γράφει ότι δίνει στην κόρη του όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία. Είχε ένα σπίτι, άλλο ένα στη Δράμα και κάτι αγροτεμάχια.».

Στο τέλος της συζήτησης επισημαίνει ότι του λείπει πάρα πολύ καθώς ήταν στήριγμα για εκείνον μέχρι το τέλος της ζωής του αγαπημένου ηθοποιού.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων