Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Ανήλικοι προσπάθησαν να επιτεθούν με σιδηρογροθιές σε μαθητές σχολείου στο Μενίδι

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα σε σχολείο του Μενιδίου. Πέντε ανήλικα παιδιά, από 15 έως 16 ετών εισέβαλαν στο προαύλιο του σχολείου την ώρα του μαθήματος οπλισμένοι με σιδηρογροθιές και λοστούς, προκειμένου να επιτεθούν σε μαθητές με τους οποίους φέρονται να είχαν διαφορές.

Ο διευθυντής του σχολείου τους αντιλήφθηκε άμεσα και κλείδωσε την εσωτερική πόρτα του σχολείου, ωστόσο ένας από αυτούς, κατάφερε να πηδήξει από την πόρτα και να μπει σε μία αίθουσα από το παράθυρο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, κυρία Γ. Ευθυμιάδου, «οι μαθητές ήταν από άλλο σχολείο και άλλη περιοχή και είχαν διαφορές με μαθητές από το σχολείο στο οποίο εισέβαλαν».

Στο θέμα αναφέρθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αχαρνών, τονίζοντας πως «τέτοια περιστατικά χαρακτηρίζουν το Μενίδι», ενώ αναφέρθηκε ακόμα και σε απαγωγή μαθητή από το σχολείο, αλλά και περιστατικά με πυροβολισμούς με μαθητές τραυματίες, μετά το θάνατο του μικρού Μάριου, ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει μέτρα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων