Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022

Άνοδος της θερμοκρασίας υγρασία και σκόνη

Για σήμερα Πέμπτη προβλέπεται ζεστός και υγρός καιρός με νότιους ανέμους στο Ιόνιο 6 με 8 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Αναλυτικά:

ΑΤΤΙΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ :Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Για αναλυτική πρόγνωση επισκεφθείτε το meteo

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων