Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ανοίγει το λιανεμπόριο με εκπτώσεις και προσφορές

Εκμεταλλευόμενοι την συγκυρία της επαναλειτουργίας της αγοράς εν μέσω των χειμερινών εκπτώσεων, οι έμποροι εμφανίζονται διατεθειμένοι να ανοίξουν τα καταστήματα με εκπτώσεις και ασυναγώνιστες προσφορές που θα φτάνουν ακόμη και στο 70%, προκειμένου να καλύψουν όσο περισσότερο από το χαμένο έδαφος μπορούν.

Ειδικά στον κλάδο της ένδυσης και υπόδησης ετοιμάζονται να προσφέρουν στα φυσικά τους καταστήματα εκπτώσεις που θα κυμαίνονται κατά μέσον όρο σε 30-50% αλλά θα φτάνουν και στο 70% και ακόμη υψηλότερα σε πολλά καταστήματα και πολυκαταστήματα.

Στην αγορά πάντως δεν φοβάται κανείς ότι θα δούμε σκηνές Harrods, ενώ όπως αναφέρθηκε και στην χθεσινή ενημέρωση από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, θα υπάρξει αυστηρή επιτήρηση της εφαρμογής των μέτρων ενώ από την πλευρά τους οι επιστήμονες τόνισαν ότι είναι μεγάλη και η ατομική ευθύνη ενόψει και της πτώσης της θερμοκρασίας που θα αυξήσει την κινητικότητα σε κλειστούς χώρους.

Έτσι, τα καταστήματα θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να υποδέχονται κανονικά πελάτες, εξαιρουμένων των «κόκκινων» περιοχών του επιδημιολογικού χάρτη, όπου οι εμπορικές επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν με τη μέθοδο του click away.

Η επαναλειτουργία αφορά το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων καθώς επίσης τα εμπορικά κέντρα (malls), εκπτωτικά χωριά και εκπτωτικά καταστήματα (outlets).

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων