Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Ανταλλαγές συντρόφων σε πεντάστερο στην Κρήτη έναντι 5.000 ευρώ – Οι παροχές και οι ειδικοί όροι

Εκατοντάδες ζευγάρια swingers, που θέλουν να μοιραστούν το κρεβάτι με ομοϊδεάτες τους, αναμένεται να υποδεχτεί τις επόμενες μέρες πεντάστεορ ξενοδοχείο της Κρήτης. Οι swingers θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με όργια που κοστίζουν 5.000€ για το κάθε άτομο που θα βρεθεί εκεί.

Στο διαφημιστικό του ολλανδικού τουριστικού γραφείο SDC που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο, γίνεται λόγος για ένα sexy πακέτο διακοπών στη χώρα, όπου ο ολύμπιος θεός Δίας έκανε έρωτα με τουλάχιστον 9 θεές ταυτόχρονα. Γίνεται ειδική μνεία στην ελληνική φιλοξενία, τα υπέροχα φαγητά και τις μοναδικές παραλίες. Τα πακέτα ξεκινούν στα τέλη Αυγούστου και συνεχίζονται όλο το Φθινόπωρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και για την εβδομάδα από 17 έως 23 Οκτωβρίου, οι τιμές για έξι διανυκτερεύσεις κυμαίνονται από 2.598€ έως 4.297€ ανάλογα με τον τύπο του δωματίου, που θα επιλέξει το κάθε ζευγάρι. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται all inclusive σερβίρισμα, τα ποτά, καθημερινός καθαρισμός δωματίου και χρήση spa. Προσφέρεται ακόμη δωρεάν η χρήση Wi-Fi, η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα αλλά και η σάουνα.

Επιπλέον, οι swingers, σύμφωνα με την εφημερίδα freddo, που θα αγοράσουν το πακέτο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές θεματικές βραδιές βασισμένες στο σεξ και εμπνευσμένες κυρίως από την αρχαία Ελλάδα.

HTML tutorial

Θα μπορούν να βρουν ερωτικά βοηθήματα από το sex shop του ξενοδοχείου ενώ από τις 22.00 μέχρι τις 03.00 θα λειτουργούν δύο δωμάτια όπου οι swingers θα μπορούν να ανταλλάσσουν συντρόφους διαλέγοντας δύο, τρία ή και περισσότερα από τα δεκάδες ζευγάρια που θα βρίσκονται εκεί.

Ήδη υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και είναι χαρακτηριστικό πως για τις σουίτες υπάρχει λίστα αναμονής.

Μέσα στις υποχρεώσεις των συμμετεχόντων είναι να μην έχουν μαζί τους ναρκωτικές ουσίες, φωτογραφικές μηχανές και κάμερες αφού θα πρέπει να υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια.

Το ίδιο ισχύει και για τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, οι οποίοι καλούνται να υπογράψουν ειδικό όρο στις συμβάσεις τους, για να μην δίνουν σε κανέναν την παραμικρή πληροφορία για τα όσα γίνονται στα ενδότερα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων