Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Αντιπροέδρος ΟΝΝΕΔ: Το πολυτεχνείο είναι αριστερό ψέμα. Σουλατσάρουν οι αναρχοάπλυτοι

Απίστευτο παραλήρημα όχι ενός τυχαίου νεοδημοκράτη αλλά του ίδιου του αντιπροέδρου της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μητσόπουλου στα social media. Ο κ. Μητσόπουλος κάνει λόγο για «αριστερό ψέμα» αναφερόμενος στην επέτειο του πολυτεχνείου.

«Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και όλο το αριστερό ψέμα. Πάλι σουλατσάρουν οι αναρχοάπλυτοι με τις μολότοφ», έγραψε σε μήνυμά του στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Λίγο μετά από αυτό, ο Κώστας Μητσόπουλος συνέχισε στο facebook με κειμενο το οποίο ήταν αφιερωμένο στους «αναρχοάπλυτους».

«Κάθε χρόνο, τα ίδια και τα ίδια. Κουκούλες, μολότοφ, κάφροι και επεισόδια. Σπάτε μαγαζιά, καίτε αμάξια, λεηλατείτε περιουσίες του απλού κοσμάκη. Ακυρώνονται μαθήματα, κλείνουν δρόμοι, ταλαιπωρείται ο κόσμος. 42 χρόνια πέρασαν που οι τότε νέοι (Δαμανάκη, Λαλιώτης κλπ) ζητούσαν ψωμί, παιδεία ελευθερία. Εσείς οι αναρχοάπλυτοι υποστηρίζετε αυτούς που κόβουν το ψωμί του λαού, κλείνετε τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια και δείχνετε πόσο φασιστοειδή είστε με την βία σας. Οπότε είναι καιρός να γυρίσετε σπιτάκι, να βγάλετε τις κουκούλες και να μπείτε στη Ferrari του μπαμπά σας. Εμείς δεν ξεχνάμε τις δολοφονίες των αθώων ανθρώπων εργαζομένων στην MARFIN».

Η συνέχεια επί του facebook και ενώ είχε ήδη σβήσει την πρώτη ανάρτηση στο twitter μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Κώστα Μητσόπουλος έγραψε σε εμφυλιακό τόνο με επίθεση κατά των κομμουνιστών και με αναφορά στον εμφύλιο ως συμμοριτοπόλεμο:

«Μην ξεχνάτε ότι μας κυβερνούν κομμουνιστές. Άνθρωποι που δεν είναι καθόλου περήφανοι για τα Εθνικά Σύμβολα, ούτε για την Ιστορία μας, ούτε για τον Ελληνισμό. Κομμουνιστές ανθέλληνες που αγαπούν την κόκκινη σημαία, που σκότωναν από το 44 εώς το 49 Έλληνες στο συμμοριτοπόλεμο, ενώ όλοι οι ξένοι είχαν απωθηθεί. Κόκκινοι φασιστές που έχουν στόχο την προπαγάνδρα του διεθνισμού και της αναρχίας. Που δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό, κανένα δίλημμα, καμία παιδεία για να μην ξυπνούν τις μνήμες των θηριωδιών που έχει περάσει αυτός ο λαός από τον Τούρκο Μογγόλο. Μην ξεχνάμε, χούντα είναι, θα περάσει.. Στο Βίτσι και στο Γράμμο..»

πηγή φωτογραφίας: tvxs

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων