Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Αντρέας Μικρούτσικος: Βρίσκει ξανά τα πατήματά του στο πλευρό της νέας του συντρόφου

Μετά από σειρά πολύ δύσκολων καταστάσεων, φαίνεται πως σιγά σιγά ο Αντρέας Μικρούτσικος βρίσκει ξανά τα πατήματά του. Ο γνωστός παρουσιαστής, που τον περασμένο Δεκέμβριο έχασε τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, και που ο ίδιος πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, για ένα μεγάλο διάστημα φιλοξενήθηκε στο σπίτι της Σοφίας Βόσσου με την οποία έχει πλέον μία σχέση ζωής.

Η γνωστή τραγουδίστρια, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού μιλώντας, ανάμεσα σε άλλα, για τον καλό της φίλο.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης.
Φιλοξένησες τον Αντρέα Μικρούτσικο στο σπίτι σου, μετά τη νοσηλεία του στην εντατική, που συνέπεσε και με το πρώτο διάστημα που είχε «χάσει» τον αδελφό του, Θάνο.

Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Αντρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν. Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας.

Σου το είπε αυτό;

Ναι, να περάσει όλη αυτή η κατάσταση, η καραντίνα, γιατί πρέπει να βγει και να φτιάξει κάποια πράγματα. Όλο αυτό μας έφερε κοντά πάλι με τον Αντρέα, μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί… λέμε. Έχω τέτοια δύναμη αυτή την περίοδο, λόγω της ξεκούραση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων