Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Απατάει τη γυναίκα του 10 χρόνια και ισχυρίζεται ότι αυτό τον έκανε… καλύτερο σύζυγο

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε πως ο σύζυγός σας σάς απατά επί δέκα συναπτά έτη; Σίγουρα, δεν είναι και το καλύτερο νέο. Θα πιστεύατε, όμως, πως αυτό θα βοηθούσε, τελικά, τον γάμο σας; Ο Dark Horse, συντάκτης του yourtango.com, ξεκίνησε ένα blog στο οποίο γράφει το πώς έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφή τη διπλή του ζωή.

Απατά για δέκα χρόνια τη σύζυγό του και όπως γράφει, δεν είναι καλός μόνο σε αυτό, αλλά και στο να το κρύβει. Ωστόσο, καταλήγει πως η εξωσυζυγική του σχέση βοήθησε τον γάμο του.

«Ζω διπλή ζωή. Το πρωί είμαι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς και τρυφερός σύζυγός. Τα βράδια βγαίνω έξω με διαφορετικές γυναίκες – για την αδρεναλίνη. Για να είμαι ακριβής διατηρώ παράλληλες σχέσεις τόσα πολλά χρόνια που πλέον είναι δεύτερη φύση μου. Μερικές από τις γυναίκες με τις οποίες έχω βγει ραντεβού είναι απίστευτα όμορφες – έξω από τα κυβικά μου. Νιώθω τόσο ενθουσιασμό που θέλω να δείχνω τις φωτογραφίες τους σε όλους μου τους φίλους. Όμως, το πρόβλημα με το να είσαι άπιστος είναι ότι δεν μπορείς να το πεις πουθενά. Σε κανέναν.

Απατάς αλλά και… αγαπάς;

Γιατί, να σας πω κάτι; Η απιστία καταστρέφει ζωές. Το αναγνωρίζω. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να πληγώνουν τους άλλους. Όταν απατάς δεν σημαίνει πως δεν αγαπάς τα παιδιά ή τη γυναίκα σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ..

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner