Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Απειλές Ρουβίκωνα στον Μητσοτάκη: Θα τα πούμε από κοντά- Τόσκας:«Είναι ιδεολογικό μωρό» που μπουσουλάει

Ευθεία απειλή κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης ο Ρουβίκωνας δια ηγετικού στελέχους του. Η πρωτοφανής απειλή της ομάδας των αντιεξουσιαστικών κατά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρτήθηκε  στο Facebook.

“Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας.Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Οτι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα” αναφέρει προκλητικά το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα… ο οποίος χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό του στην απειλητική ανάρτηση!

Ο Ρουβίκωνας ενοχλήθηκε από την επίθεση που τού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ την Τρίτη, με αφορμή την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο ΣτΕ τη Δευτέρα.

Κάνοντας λόγο για απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι “ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει”.

«Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει» χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Όσον αφορά στην παραβατικότητα, ο Ρουβίκωνας «είναι μικρό ποσοστό του όλου προβλήματος» ενώ επεσήμανε, ότι οι περισσότερες αρνητικές επιπτώσεις από τη δράση του Ρουβικώνα και των μικρών αναρχικών ομάδων είναι σε βάρος της κυβέρνησης, μιλώντας στον ANT1.

Πρέπει να δούμε ποιοι ωφελούνται, κι αυτοί δεν είμαστε εμείς, πρόσθεσε. Επίσης ο κ. Τόσκας μίλησε για «ακτιβιστική δράση», αλλά και «παράνομες πράξεις», ενώ για τη δεύτερη περίπτωση, έχουν υπάρξει αρκετές συλλήψεις, είπε.

Μίλησε επιπλέον για «παραμυθάκι» με αφορμή τις αναφορές ότι δεν έχουν εντολές οι αστυνομικοί από την πολιτική και φυσική ηγεσία, ενώ μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «αφαιρέσαμε 800 αστυνομικούς από τη φύλαξη προσώπων».

Ο κ. Τόσκας επιτέθηκε και στη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι «έχει κάνει μεγάλα λάθη και στην προηγούμενη κυβέρνηση με την υιοθέτηση κάποιων αντιλήψεων ακραίων ακροδεξιών».

«Αν πάμε στο σήμερα, αντιλήψεις που οδήγησαν σε συμμαχικές ενέργειες όπως έγινε με τις διαδηλώσεις στη Λέσβο και σε άλλες περιπτώσεις, οδηγούν σε λάθος δρόμο.

Όποιος στρώνει το χαλί σε κάποιες παρέες μετά μην παραξενεύεται αν αυτό το χαλί το πατήσουν αυτές οι παρέες και κυριαρχήσουν σε κάποιες περιπτώσεις» πρόσθεσε.

«Εδώ θα πρέπει να δούμε το θέμα ασφάλειας με σύνεση και να δούμε το συνολικό θέμα ασφάλειας. Αν υπήρχε θέμα ασφάλειας θα περπατούσαν Μακρόν και Κάρολος αμέριμνοι στο κέντρο της Αθήνας;» τόνισε ο κ. Τόσκας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων