Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Απεβίωσε η μητέρα της αθλήτριας Ρέιβεν Σάντερς

Η Ρέιβεν Σάντερς κατά την απονομή της στη σφαιροβολία σχημάτισε με τα χέρια το «Χ» για να στείλει την αλληλεγγύη της προς κάθε μειονότητα και κάθε καταπιεσμένο άνθρωπο.

«Αλληλεγγύη στους μαύρους συνανθρώπους μου, αλληλεγγύη στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλληλεγγύη σε όσους παλεύουν με την ψυχική υγεία. Γιατί στο τέλος της ημέρας, καταλαβαίνουμε ότι η μάχη που δίνουν είναι υπεράνω των δυνάμεων μας», δήλωσε η ίδια.

Λίγες μέρες μετά, ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη στην αθλήτρια. Η μητέρα της Ρέιβεν Σάντερς, απεβίωσε λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του αργύρου μεταλλίου στη σφαιροβολία από την 25χρονη, όπως αποκάλυψε η Αμερικανίδα αθλήτρια στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

«Αφήνω για λίγο τα social media για να φροντίσω την ψυχική υγεία και την οικογένειά μου», έγραψε στο Twitter, προσθέτοντας: «Η μαμά μου ήταν μια υπέροχη γυναίκα και θα ζήσει για πάντα μέσα μου. Ηταν ο νούμερο ένα φύλακας άγγελος μου. Θα σε αγαπώ πάντα και για πάντα».

Η Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ (USOPC) και η ομοσπονδία στίβου των ΗΠΑ (USATF) μοιράστηκαν με τη Σάντερς τις «σκέψεις και τις προσευχές» τους σε κοινή ανακοίνωση.

«Η USOPC και η USATF θα ήθελαν να εκφράσουν στη Ρέιβεν τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Η μητέρα της αφήνει πίσω μια απίστευτη κληρονομιά στην κόρη της για την οποία είμαστε τόσο περήφανοι και ευγνώμονες που αποκαλούμε συμπαίκτη μας», ανέφερε η κοινή ανακοίνωση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων