Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Απίστευτο θέαμα: Ιπτάμενη πιανίστρια πάνω από την Κοιλάδα των Τεμπών (vid)

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι επισκέπτες των Tεμπών το απόγευμα της Κυριακής όταν εμφανίστηκε στον αέρα μια πιανίστα με το πιάνο της αφήνοντάς τους με το στόμα ανοιχτό!

Ένα πιάνο να αιωρείται ανάμεσα στην κοιλάδα των Tεμπών κρεμασμένο από τεράστια μπαλόνια δημιουργώντας μια εξωπραγματική ατμόσφαιρα για τα ελληνικά δεδομένα.

Μια πιανίστα αιωρείται πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών

HTML tutorial

Το πανέμορφο αυτό θέαμα ήταν μια ιδέα του Σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της dιάσημης πιανίστριας Έλενας Ξυδιά σε ένα κάλεσμα από τον Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστώ video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς. Η πιανίστα, φορώντας ένα μοβ φόρεμα, βρίσκεται καθισμένη μπροστά σε ένα λευκό πιάνο, σε μια πλατφόρμα, η οποία μοιάζει να αιωρείται με την βοήθεια μπαλονιών.

Μια εθελοντική ομάδα εργάστηκε σχεδιάζοντας αρκετό καιρό το εγχείρημα το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο μια και κανείς δεν το έχει επιχειρήσει στο παρελθόν σε φυσικό τοπίο και σε τόσο μεγάλο ύψος.

Με άψογο τεχνικό σχεδιασμό από τον Βασίλη Μπανταβή προβλέφθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, σε αυτό το παράτολμο εγχείρημα. Nα σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας και η Αστυνομία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων