Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Απίστευτη ομοιότητα του πρίγκιπα Κάρολου με τον πρίγκιπα Harry

Ο Πρίγκιπας Andrew είναι ένα από τα λίγα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, αν και δεν το έχει χρησιμοποιήσει από τον Νοέμβριο του 2019. Αλλά μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας που μοιράστηκε με τους βασιλικούς οπαδούς για να σηματοδοτήσει την επέτειο της ημέρας που γεννήθηκε η Βασιλομήτωρ τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς, προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό.

Όχι μόνο η εικόνα ήταν πολύ γλυκιά – με τον Andrew να είναι μωρό στην αγκαλιά της γιαγιάς του μαζί με τα μεγαλύτερα αδέλφια του, πριγκίπισσα Άννα και πρίγκιπα Κάρολο- αλλά υπογράμμισε και πολλές οικογενειακές ομοιότητες, κυρίως μεταξύ του Καρόλου και του γιου του, του πρίγκιπα Χάρι.

Πολλοί βασιλικοί οπαδοί εντόπισαν γρήγορα τις ομοιότητες, γράφοντας στα σχόλια: “Ο πρίγκιπας Κάρολος μοιάζει με τον πρίγκιπα Χάρι”, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Χρόνια πολλά στη Βασιλομήτωρ. Και πόσο μοιάζει ο Χάρι με τον Κάρολο σε αυτή τη φωτογραφία; ”

https://www.instagram.com/p/B0viROUp4ZW/?utm_source=ig_embed&ig_mid=A4EC3931-3C15-4133-BC9A-A3E04FCD3790

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1960 για να σηματοδοτήσει τα 60α γενέθλια της Βασιλομήτωρ και ο Αndrew έδωσε περισσότερες πληροφορίες στη λεζάντα.

Έγραψε: “#OTD το 1900, γεννήθηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ. Η Βασιλομήτωρ. Το 1960, για να γιορτάσει τα 60α γενέθλιά της, αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Clarence House και περιλαμβάνει έναν 6χρονο πρίγκιπα Andrew που κάθεται στα γόνατά της, τον πρίγκιπα Κάρολο, την πριγκίπισσα Άννα κι ένα κόργκι.

Εντωμεταξύ συμπτωματικά, η Βασιλομήτωρ γεννήθηκε την ίδια ημέρα με τη Δούκισσα του Sussex. Φέτος μάλιστα, η Βασίλισσα ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που της ευχήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter της βασιλικής οικογένειας. Το tweet έλεγε: “Ευχόμαστε στη Δούκισσα του Sussex πολύ χαρούμενα γενέθλια!” συνοδεύμενο από ένα emoji τούρτας και μπαλονιών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων