Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Αποκαλύψεις για πολιτικό θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην Προεδρική εκλογή;

Η αγορά βοά ότι έρχεται νέα υπόθεση… τύπου Καρατζαφέρη. Δηλαδή η πιάτσα μιλάει για πολύ γνωστό πολιτικό ο οποίος πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι και ο ίδιος έχει φτιάξει… κουμπαρά ο οποίος σχετίζεται με εξοπλιστικά προγράμματα.

Λέγεται μάλιστα ότι έχουν βρεθεί τραπεζικοί λογαριασμοί και off shore εταιρεία και είναι θέμα χρόνου να κινηθούν οι δικαστικές διαδικασίες και βεβαίως οι διαδικασίες που προβλέπονται στη Βουλή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωστή εταιρεία έχει εμβάσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε πολιτικό για να προωθήσει τα εξοπλιστικά προγράμματα που η ίδια ήθελε. Πρόκειται για μαύρο χρήμα που διακινήθηκε και τώρα έχει αποκαλυφθεί η ροή του χρήματος.

Δεν αποκλείεται πάντως αυτή η υπόθεση να ανατρέψει και τις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Mπορεί σήμερα το να συγκεντρωθούν 180 βουλευτές να μοιάζει αδύνατο, όμως η βόμβα που πρόκειται να σκάσει είναι τέτοιου μεγέθους που μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στους σχεδιασμούς..

Φυσικά η χρονική στιγμή των αποκαλύψεων θα γεννήσει ερωτηματικά για πολιτική σκοπιμότητα της αποκάλυψης, ωστόσο η υπόθεση ακούγεται πως είναι εξαιρετικά «δεμένη» που μικρή σημασία θα έχει…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων