Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Απομακρύνθηκαν 20 αλλοδαποί από το πρώην στρατόπεδο Κόδρα

Είκοσι αλλοδαποί, Βούλγαροι Ρομά, συλλέκτες σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών, απομακρύνθηκαν τις τελευταίες ώρες από τους χώρους του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, σε μια επιχείρηση «σκούπα» που ξεκίνησε ο Δήμος Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά, συνεργεία του τμήματος καθαριότητας του δήμου, φορτηγά αυτοκίνητα και εκσκαφείς, παρουσία και των ανδρών της αστυνομίας, προχώρησαν από χθες στην απομάκρυνση των αλλοδαπών από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια που βρίσκονται στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα.

«Απομακρύναμε είκοσι άτομα που είχαν καταλάβει τα κτίρια και τα είχαν μετατρέψει σε εστίες μόλυνσης και παράλληλα σε χώρους αποθήκευσης των ανακυκλώσιμων υλικών» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, σήμερα και αύριο θα συνεχιστούν στο στρατόπεδο οι εργασίες απομάκρυνσης όλων των συσσωρευμένων σκουπιδιών -που υπολογίζονται σε χιλιάδες κιλά- προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η καθαριότητα και η ευταξία του χώρου.

σχετικα αρθρα

189 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

ροη ειδησεων

spot_img