Μία συνταγή με λευκή ομελέτα προτείνει ο γνωστός σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης μετά τα λουκούλεια γεύματα του Πάσχα.
Υλικά
4 ασπράδια αβγού
3 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένη
1/2 ντοματίνια ( κομμένα στη μέση )
100 γρ γιαούρτι καρύδας
1 κουταλιά σούπας σπόροι Chia
1/2 κουταλιά βούτυρο καρύδας
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με το γιαούρτι, τη γαλοπούλα, τα ντοματίνια & τα σπόρια chia. Ζεσταίνουμε καλά σε αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο καρύδας & ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς & σιγοψήνουμε για περίπου 3 λεπτά.
Χρήσιμο Tip:
Συνοδεύστε τέλεια με απαλή μουστάρδα & ψητά λαχανικά!