Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Apple: Στα σκαριά το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone;

Τα foldable (αναδιπλούμενα) κινητά όπως για παράδειγμα το Samsung Galaxy Z Flip καταφέρνουν ν’ αυξάνουν τις πωλήσεις τους και να γίνονται όλο και πιο περιζήτητα. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος: Ποιος δεν θα ήθελε ένα εύχρηστο κινητό που να χωρά στην τσέπη και να θυμίζει tablet;

Πάνω σε αυτή τη κατεύθυνση, η #iOS beta news κυκλοφόρησε ένα video 1:46 δευτερολέπτων, όπου δείχνει ένα κινητό που το ονομάζει Apple iPhone Flip. Πρόκειται για ένα concept κινητό που σχεδιάστηκε ώστε να μας αποκαλύψει πως θα φαντάζει ένα αναδιπλούμενο smartphone της Apple στο μέλλον.

Η εξωτερική οθόνη είναι μεγαλύτερη από εκείνη του Motorola Razr, με την πλήρη οθόνη να είναι διαθέσιμη όταν το τηλέφωνο είναι εντελώς ανοιχτό και η μικρότερη οθόνη να βρίσκεται στο πίσω μέρος όταν κλείνει. Η κάμερα που χρησιμοποιεί είναι η ίδια με το iPhone 11 Pro και στο βίντεο προβάλλεται κάθε γωνία του κινητού. Μάλιστα ο φουτουριστικός και εύχρηστος τρόπος λόγω των widget, ενθουσίασε σε τόσο μεγάλο βαθμό το κοινό, που οι φήμες πήραν φωτιά.

Πηγή: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων