Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Άρης στον Αιγόκερω από τις 24/1/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και έχετε έντονη δύναμη και πάθος για να αγωνιστείτε για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους της καριέρας σας, από τις 24 Ιανουαρίου ως 6 Μαρτίου 2022. Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στο φιλόδοξο και υπεύθυνο Αιγόκερω, θα κάνετε προσπάθειες για να αναρριχηθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά, αποπνέετε εμπιστοσύνη και έχετε υπομονή, επιμονή και αντοχές για να κατακτήσετε την κορυφή του βουνού. Οι ενέργειές σας στρέφονται προς την επαγγελματική επιτυχία, προβάλλοντας την αξία σας και τα επιτεύγματά σας.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει ο Άρης στον Αιγόκερω το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Αγωνίζεστε για τη φήμη και τη δόξα, καθώς ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας οδηγεί σε μεγάλα επαγγελματικά επιτεύγματα ως αποτέλεσμα της σκληρής εργασίας σας. Όμως προσοχή! Στην προσπάθειά σας να είστε ο ηγέτης και να έχετε το προβάδισμα, μπορεί να γίνετε κυριαρχικοί και εξουσιαστικοί, με αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας ή τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Περιπετειώδεις και χαρούμενες ημέρες σας περιμένουν, καθώς ο Άρης κινείται στον αισιόδοξο και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Τολμάτε και παίρνετε ρίσκα για να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, να ανανεωθείτε με νέες ιδέες και ανθρώπους. Ίσως πάτε ένα ταξίδι ή μελετάτε προσεκτικά μια νέα γνώση, που σας βοηθά στην άνοδο και την πρόοδο στην καριέρα σας και επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών, αγωνίζεστε για να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας, δε σταματάτε αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε από τον αγαπημένο σας! Ίσως αγχωθείτε από τις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις σας, ή ζητήματα εξουσίας και ελέγχου σε κάποιες σχέσεις σας σάς αναγκάσουν να θέσετε κάποια όρια, έτσι ώστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τη φύση σας είστε αφοσιωμένοι και φροντίζετε τους άλλους, αλλά τώρα κάποιοι θα επαναστατήσουν, διεκδικώντας την ελευθερία τους! Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αναταράσσεται η αρμονία στις σχέσεις σας, ίσως δημιουργηθούν συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας, καθώς μπορεί να διίστανται οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας.

ΛΕΩΝ

Θα είναι δύσκολο να βάλετε οργάνωση στη ζωή σας με τον Άρη στο σχολαστικό έκτο οίκο σας, της εργασίας, της υγείας και της καθημερινής ρουτίνας. Τώρα δε θα είστε αποτελεσματικοί στην εργασία σας, έχετε άγχος για τη σωματική ή ψυχική υγεία σας και αλλάζει η καθημερινή σας ρουτίνα, καθώς ανατρέπεται το σύνηθες πρόγραμμά σας. Πολλαπλές υποχρεώσεις σας πνίγουν και σας αποσυντονίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας, είστε παθιασμένοι και έχετε μια ενθουσιώδη και χαρούμενη διάθεση, πράγμα το οποίο προσελκύει πολλούς θαυμαστές. Σαρώνετε στο πέρασμά σας, νιώθετε εξαιρετικά ζωντανοί και δυνατοί. Αν είστε σε σχέση, τολμάτε να συζητήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους της σχέσης σας ή ίσως παρουσιαστεί μια εγκυμοσύνη. 

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να ξεφύγετε εντελώς από τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και ίσως την αποπνικτική ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως απομακρυνθείτε από κάποια προσφιλή σας πρόσωπα ή μέλη της οικογένειάς σας, καθώς σας δημιουργούν πίεση, ανασφάλειες και απαισιόδοξες σκέψεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε, καθώς ο Άρης κινείται στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, δημιουργώντας πάθος αλλά και κυνισμό στα λόγια σας. Θα υπάρξει έντονη διανοητική δραστηριότητα, βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και ίσως αγχωθείτε για να εξαλείψετε μερικές υποχρεώσεις. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να διδάξετε ή να γράψετε κάτι σημαντικό στα κοινωνικά δίκτυα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, μπορεί επίσης να γίνετε υπερβολικά σπάταλοι. Ίσως έχετε μια ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, αν γίνετε πιο πρακτικοί και ξοδεύετε λογικά και συγκρατημένα. Τώρα προβάλετε την αξία σας, είστε το κέντρο της προσοχής και βρίσκετε τρόπους να κάνετε ένα άλμα μπροστά στην καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, νιώθετε ανανεωμένοι και έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε όλον τον κόσμο και να προβάλετε τα επιτεύγματα και την αξία σας. Ο φιλόδοξος Άρης σας χαρίζει εξουσία και καταστρώνετε συναρπαστικά νέα σχέδια. Μόνο φροντίστε να προχωρήσετε μπροστά αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό, τον ανταγωνισμό και την τάση σας για κυριαρχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινά για σας μια χρονική περίοδος ασάφειας, αλλά και έλλειψης κινήτρων και ενέργειας, καθώς ο Άρης κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, της ανάπαυσης και των ονείρων. Μπορεί να αγχώνεστε για τα λάθη του παρελθόντος, βρίσκεστε σε μια ομίχλη, νιώθετε άβολα με τους γύρω σας. Δεν έχετε δύναμη και ενεργητικότητα για να αγωνιστείτε για τους στόχους σας, αλλά αναζητάτε χαλάρωση και ηρεμία. 

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, αναζητάτε να αφήσετε τη μονοτονία της ζωής σας, έχετε μια επαναστατική διάθεση με τους φίλους σας ή τις ομάδες όπου ανήκετε. Ίσως δημιουργηθεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, καθώς θέλετε να προβάλετε τη γνώμη σας και την εξουσία σας στις φιλίες σας ή σε μια ομάδα ή στο διαδίκτυο. 

ΠΗΓΗ:https://www.zwdiasimera.gr/

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων